Routefabriek App


De Routefabriek App kan ook geleverd worden met eigen logo en kleurstelling!

Neem contact op voor meer informatie.

De Routefabriek App ook geschikt voor offline gebruik!

Alleen voor PLUS- en PRO-abonnementen.
ROUTEFABRIEK APP
Met de Routefabriek App kan iedereen routes bekijken, routes volgen (GPS), routes downloaden en openen met een andere App, kopiëren en opslaan in je Routefabriek account en routes delen met QR codes.
Ook zonder internet te gebruiken!

In de App zijn er 3 manieren om naar een route te gaan:
1. Met een Routefabriek code, en eventueel een wachtwoord
2. Door een Routefabriek QR code te scannen
3. Naar je laatst bekeken route

MANIER 1
Vul de Routefabriek code in, en klik op 'ROUTES' om naar de routes te gaan.
Afhankelijk van de instellingen, ook het wachtwoord invullen, en weer op 'ROUTES' klikken om naar de routes te gaan.
Als het om je eigen routes gaat, vind je de Routefabriek code op de website van Routefabriek.nl, in mijn gegevens > mijn instellingen. Hier kun je ook je App naam en eventueel App wachtwoord instellen.
Of je hebt een Routefabriek code, en eventueel wachtwoord van iemand anders gekregen.

MANIER 2
Scan met de ingebouwde QR codescanner een Routefabriek QR code. Routefabriek QR codes kun je vinden op de Routefabriek routekaarten, zowel online als geprint. Wanneer je een Routefabriek QR code met een standaard QR codescanner scant, wordt de route in de browser vertoond in plaats van op de Routefabriek App.

MANIER 3
Ga direct terug naar je laatst bekeken route.


ROUTE
Zodra je bij je gekozen route bent gekomen zijn er 5 opties:
1. De route tonen
2. De route volgen
3. De route kopiëren en opslaan in je Routefabriek account
4. De route downloaden en openen met een andere App
5. De QR code van de route tonen, om de route te delen

De 3 laatste opties zijn alleen beschikbaar als de eigenaar van de routes dat zo ingesteld heeft op zijn account ('Delen door anderen toestaan').

OPTIE 1
De gekozen route wordt op een noord georiënteerde kaart getoond. Als je op 'MIJN LOCATIE' klikt verschijnt je eigen locatie midden op de kaart als een blauwe cirkel. Door er voor te zorgen dat je eigen locatie op de route blijft kun je perfect de route volgen.

OPTIE 2
De gekozen route wordt getoond op een 3D kaart die met je richting mee kan draaien. Je eigen locatie en richting is te zien op de kaart als een blauwe pijl. Door er voor te zorgen dat je eigen locatie op de route blijft kun je perfect de route volgen. Via instellingen, kun je kaart-weergave en -orientatie schakelen.

OPTIE 3
Kopieer de route, sla de route op in je Routefabriek account. Hiervoor heb je het E-mail adres en wachtwoord van je Routefabriek account nodig. Dit is natuurlijk alleen interessant als het een route van iemand anders betreft. Zorg er wel voor dat je abonnement het toelaat om meerdere routes op te slaan.

OPTIE 4
Download de route, en open de route met een andere App, bijvoorbeeld GarminConnect. Op deze manier kun je eenvoudig Routefabriek routes op sporthorloges of navigatie systemen plaatsen. In de Routefabriek Weblog wordt beschreven hoe dit werkt voor een sporthorloge.

OPTIE 5
Toon de de QR code van de route. Door de QR code te scannen met de Routefabriek App op een andere smartphone, verschijnt de route direct op de andere smartphone, in de Routefabriek App. De eenvoudigste manier om een route te delen!


OFFLINE ROUTES
Het is mogelijk om routes te tonen, en dus ook te volgen, zonder internet verbinding. Toon de route die je offline wilt gaan gebruiken, terwijl je nog wel internet hebt. Klik op 'OFFLINE', rechtsonder op de kaart. De route en kaart worden in de App opgeslagen, zodat ze zonder internetverbinding gebruikt kunnen worden. Opgeslagen routes kun je terugvinden onder 'OFFLINE ROUTES' op het beginscherm.
Klik hier voor de video 'een route offline beschikbaar maken'

Voorbeeld schermen van de App vind je hier: